i nådens år 2010
SPRÅK

MARKNADSFÖRING

SKYLTAR

GENUSPERSPEKTIV

GRILLSÄSONG

DATORER

POLITIK

PSYKOLOGI

RELIGION

PÅSK

BILDER

FILOSOFEN

Du vet att det är 2010
Visste du att...
Våra medmänniskor
Tänkvärt
Syltburken och ölen
Dagbok: En vit jul
Ge aldrig upp!
Kanske är det så här...
Konsten att gilla sitt jobb

SERIER

Våra medmänniskor

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.

När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig, för att ge dig styrka, vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!
De är där för det du behöver dem. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig.

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättat, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en period, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le! Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje.
Tro på det! Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund.
Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt. Vårda dina vänner, de är en del av ditt liv, antingen det är för en period eller för resten av livet.

Tillbaka
www.christina.blomqvist.us